ONDERGRONDSE
INFRA SPECIALISTEN

Onze expertises in detail

Onze specialisaties

Bij Infraway BV staan we bekend om onze diepgaande expertise en innovatieve aanpak in ondergrondse infratechniek.
Hieronder volgt een uitgebreide blik op onze specialisaties:

Kabel- en Leidingwerk

Onze diensten gaan verder dan alleen de aanleg en renovatie van ondergrondse kabels en leidingen. We hanteren geavanceerde technieken voor het minimaliseren van overlast en het verzekeren van de integriteit van bestaande infrastructuur. Ons team zorgt voor een soepele uitvoering, of het nu gaat om complexe stadscentra of uitgestrekte landelijke gebieden.

Staalpersing / Persboringen

We hanteren de nieuwste methoden voor staalpersing en persboringen om de impact op de omgeving te minimaliseren. Onze aanpak zorgt voor precisie bij het plaatsen van ondergrondse leidingen, zelfs in de meest uitdagende bodemsoorten. Wij leveren maatwerk voor elke opdracht, ongeacht de diameter of lengte van de boring.

Tracestudie

Onze tracestudies zijn gebaseerd op zowel traditionele proefsleuven als geavanceerde grondradartechnologie. Dit stelt ons in staat om accurate, betrouwbare data te verstrekken voor het lokaliseren van nutsvoorzieningen. Deze benadering draagt bij aan een veiligere werkomgeving en vermindert de kans op onvoorziene problemen.

Hoe doen we dat?

Management

Infraprojectmanagement

Elk project wordt op de meest duurzame manier uitgevoerd. Infraway gaat mee met de nieuwste trends & ontwikkelingen en gebruikt de nieuwste en meest duurzame middelen om projecten te voltooien.

Normen

Kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid

Duurzaamheid en veiligheid zijn geen opties, maar vereisten. Onze oplossingen zijn ontworpen om niet alleen nu te presteren, maar ook in de toekomst te blijven voldoen aan de strengste milieu- en veiligheidsnormen.

Innovatie

Up-to-date

In een wereld waar technologie snel evolueert, blijven wij vooroplopen. Van nieuw materieel toegespitst op het project tot geavanceerde projectmanagement software, we integreren de nieuwste innovaties om onze efficiëntie en service te verbeteren.

Laten we samenwerken aan uw project

Heeft u een expert nodig voor uw ondergrondse infrastructuur?
Met onze gespecialiseerde diensten en toewijding aan kwaliteit en precisie, staat Infraway BV voor u klaar om uw project van concept tot realisatie te brengen.

Vertrouw op Infraway BV om het fundament voor uw succes te leggen en neem vandaag nog contact met ons op.